Strandberg Stein

Kjøkken

Kjøkkenet er et viktig rom i hjemmet ditt, det er her familien ofte spiser og snakker sammen. I dag kombineres kjøkken og spisestue veldig ofte. Så en investering i en flott benkeplate deles både med familie og venner. En god investering for trivsel og boligens verdi.

En benkeplate i stein er svært godt egnet til all slags matlaging, baking og ikke minst så fremhever stein også det luksuriøse interiøret.

Se bildegalleri under for inspirasjon!

Muligheter og detaljer

Ved valg av vask og komfyrtopp så er det flere mulige løsninger man må ta stilling til. Vi har flere forskjellige leverandører som leverer forskjellige monteringsløsninger. Under kan du se forklaringer på de ulike løsningene. 

 

Overliggende vask/topp

Den enkleste og rimeligste måten og montere vaske/koketoppen på. Her vil man alltid ha en kant som ligger oppå benkeplaten.

Planlimt vask/topp

Det freses et spor i benkeplaten som vasken/komfyrtoppen legges ned i. Kanten på vaske/komfyrtoppen vil da være i samme høyde som benkeplaten. Veldig enkelt å holde rent.

Underlimt

Det lages et hull i benkeplaten som poleres innvendig og vasken blir limt på undersiden.

Underlimt/oppfrest

Lages på samme måte som underlimt men her freses vasken opp ca 15 cm i benkplaten slik at man får en tynnere synlig kant innvendig i vaskehullet.

Sømløs

Vasker fra Silestone og i granitt som er i samme materialet som benkeplaten. Det ser ut som vask og benkeplate er et stykke.

Rillefelt/avrenningsfelt

Her lages det avrenningsbrett og rillefelt i benkeplaten.

Gjæret vange til gulv.
Eksklusivt og sømløst. Minimale skjøter

Oppkanter og bakplater

Kjøkkenet er det utsatte arbeidsområdet. Velg materialet som tillater enkel vask og renhold. Du kan velge samme materialet som benkeplaten eller en kontrast.

Oppkanter

Fås i ulike størrelser. Gir en perfekt overgang fra benkeplate og vegg. Lett å holde rent. Se bildegalleri for ulike løsninger.

Bakplater

gir et eksklusivt preg på kjøkkenet. Ved å velge samme materiale på vegg som plate vil du få en unik helhet på kjøkkenet. Flaten trenger så og si ingen vedlikehold. De er enkle å holde rene og tåler sprut fra vann og fett fra matlaging m.m. Man kan velge plater som går fra benkeplaten og helt opp til overskapene, eller plate kun bak komfyren. Du velger akkurat det du selv ønsker. Se bildegalleriet for inspirasjon.

Previous slide
Next slide

Våre vasker

Dette er noen av våre lagerførte vasker. Her finner du vasker for overpåliggende (nedfelt), planliming og underliming. (kan freses opp).

Blanco Andano 500-U (underliming)

Får disse også i andre størrelser

Blanco Andano 500-IF (Planliming og nedfelt)

Får disse også i andre størrelser

Blanco Claron 500-IF (planlimt) og 500-U (underlimt)

Får disse også i andre størrelser

SILGRANIT Vasker BLANCO SUBLINE 500-U og 500-F

Får disse også i flere farger og størrelser

Vi anbefaler utfra erfaringer med tanke på pris/kvalitet vasker fra Nibu (Blanco).

Komfyrtopp

Om det ønskes planlimt komfyrtopp NB! må det kjøpes egne modeller beregnet for det. Hør med din hvitvareleverandør da Strandberg stein ikke lagerfører dette.