Strandberg Stein

Pleieprodukter

VÅRE PRODUKTER TIL KJØKKEN OG BAD

Steinelementer på kjøkken er utsatt for ulike utfordringer hver dag, spesielt flekkdannende stoffer som olje eller farget krydder. Dette gjenspeiles også i valg av produkter som brukes til beskyttelse og rengjøring. Bad er utsatt for utfordringer fra ulike hygiene produkter og kalk.

PLEIESETT TIL NATURSTEIN

  • Crystal clean spray-rengjøringsspray til daglig fjerning av lette smussflekker på all natur- og kalkstein, samt steingods-, klinker- og keramikkflater. . Produktet inneholder ikke syre eller
    lut og angriper derfor ikke fugematerialer. Egner seg også til marmor og kalkstein. Tørker raskt uten å etterlate slør. Produktet fjerner lette kalkflekker og passer derfor godt til bruk i dusjnisjer og på armatur. Biologisk nedbrytbart.
  • Natural stone basic cleaner- Renser intensivt overflatiske flekker. Fjerner matflekker, særlig
    olje og fettflekker.

PLEIESETT TIL KVARTS OG KERAMIKK

  • Crystal clean spray-rengjøringsspray til daglig fjerning av lette smussflekker på all natur- og kalkstein, samt steingods-, klinker- og keramikkflater.Produktet inneholder ikke syre eller lut og angriper derfor ikke fugematerialer. Egner seg også til marmor og kalkstein. Tørker raskt uten å etterlate slør. Produktet fjerner lette kalkflekker og passer derfor godt til bruk i dusjnisjer og på armatur. Biologisk nedbrytbart.
  • Natural stone basic cleaner- Renser intensivt overflatiske flekker. Fjerner matflekker, særlig
    olje og fettflekker.