Strandberg Stein

Steinslag

Foretrekker du et naturlig materiale og mønster er naturstein et perfekt valg, mens ønsker du en renere fargetone og bredt utvalg av farger er kompositt og keramikk et godt alternativ. Valget er ditt. Vi lagerfører de mest brukte og kan derfor love rask levering. Andre typer og tykkelser på bestilling.

NATURSTEIN

Naturstein er et rent naturprodukt. Det er tidløst og varig. Gir et eksklusivt preg. Naturstein tåler mye varme uten å ta skade. Kan leveres med ulike overflater som polert, mattslipt og børstet (satin). Alle overflater er lette å holde rene og pene med lite vedlikehold. Hygienisk og meget slitesterkt, noe som er viktig både på et kjøkken og bad. Dersom du liker moderne design og du har gode lyskilder på kjøkkenet, så kan svart være en innertier for å skape det moderne og sofistikerte utseendet. Svart mot hvitt er også en tidløs kontrast.

Vi viser her noen av de mest populære lagerførte typene:

KOMPOSITT - SILESTONE

Silestone er et sammensatt produkt med minst 94 % steinmateriale (kvarts). Med sine mange fargemuligheter finner du alternativer fra det tidløse til det mest trendy. Kompositt tåler ikke like mye varme som naturstein. Men ved normalt bruk, og begrenset varme vil man oppleve særdeles lang holdbarhet. Kompositt leveres med ulike overflater som polert, suede (mattslipt) og volcano. Det må nevnes at ikke alle farger leveres med alle typer overflater. Polert og suede overflate er lett å holde rene og pene med lite vedlikehold. Volcano overflate krever litt mer jobb å holde ren og pen med sin «rue» overflate. Hygienisk og meget slitesterkt, noe som er viktig både på et kjøkken og bad. 

NYHET!!! URBAN CRUSH

Oppdag den nye Urban Crush- serien fra Silestone, fire farger. Vi starter med nummer EN! Lime Delight- lyse beige toner og strukturer som passer til det litt vågale samt minimalistiske interiøret. Nummer TO! Concrete Pulse. Den er kompakt som betong i en grå farge med personlighet og autentisitet. Kombiner den med teksturert glass og iøynefallende dekor, og Voila, rommet blir magisk. Farge nummer TRE! Brass Relish har en finkornet brunfarge som skaper en dialog mellom vintage og moderne stiler. Den urbane tonen i kombinasjon med kobber, mørkt tre og tapet kan virke fengslende på de aller fleste. Silestone Cinder Craze er farge nummer FIRE i denne serien. En moderne nytolkning av svart sandstein med hvitt skjell-mønster, – naturlige materialer og teksturer med dristige kontraster. 

Sunlit Days by Silestone

Den første karbonnøytrale kolleksjonen fra Silestone. Kommer i 5 solblekede middelshavstoner, inspirert av menneskelige verdier og en naturlig livsstil. Kommer i følgende delikate farger Faro White, Cincel Grey, Arcilla Red, Cala Blue og Posidonia Green. Lekkert til både kjøkken og bad!

Beauty Beyond Natural

Ethereal Collection by Silestone. Et enestående sprang fremover innen bærekraftig design, og innovasjon utviklet med Hybriq+ teknologi som tar konseptet med marmorerte farger til en ny dimensjon. Kommer i 4 vakre farge varianter. Ethereal Dusk – Ethereal Haze – Ethereal Glow- Ethereal Noctis. Sjekk bildeserien under og hent inspirasjon til å fornye badet, kjøkkenet eller DIY av yndlingsmøblet.

ALLE VÅRE FARGEMULIGHETER I SILESTONE -KOMPOSITT

KERAMISK - DEKTON
ALLE VÅRE FARGEMULIGHETER I DEKTON

Dekton er et materiale laget under høyt trykk og høy varme. Har på grunn av sin produksjonsfremstilling et særdeles spesielt uttrykk. En rekke egenskaper som gjør den unik for inne og utendørsbruk. Den er svært bestandig mot ultrafiolette stråler, høy ripefasthet, flekkbestandig.
Svært motstandsdyktig mot høye temperaturer (inntil 300 grader i 15 min.), egner seg godt på gulv og fasader og bestandig mot frost og tining. Dekton er ikke gjennomfarget (mønstret) så enkelte mønster vil få en jevn frontprofil med lik farge hele veien uten mønster. Dekton sin overflate blir til under selve prosessen. Behandles ikke etterpå som ved andre materialer. Derfor også begrenset utvalg av overflater/typer. Overflater
som fremskaffes er ultra kompakt eller x-gloss (høyblank).

Nyhet!!

Kjøkkeninspirasjon! Det tidløse ved disse klassiske steinene kan nå innta kjøkkenet ditt med estetikk, holdbarhet og funksjonalitet – Pietra Kode 7 forskjellige farger. 

 

12 nye farger - Onirika og Kraftizen serien

 

Onirika -en serie i ulike drømmeaktig oppslukende skjønnheter i marmorfarger. Laget for å fange øynene og bringe til ethvert rom en følelse  vi forstår men ikke kan forklare.
 

Kraftizen-The beauty of craftmanship, fem allsidige, vakre og ærlige farger som også er holdbare og motstandsdyktige, kommer til liv i den nye Krratizen-kolleksjonen. Silkeaktige og ekstra matte farger.