STRANDBERG STEIN

materialvalg

Foretrekker du et naturlig materiale og mønster er naturstein et perfekt valg, mens ønsker du en renere fargetone og bredt utvalg av farger er kompositt og keramikk et godt alternativ. Valget er ditt. Vi lagerfører de mest brukte og kan derfor love rask levering. Andre typer og tykkelser på bestilling.

NATURSTEIN

Naturstein er et rent naturprodukt. Det er tidløst og varig. Gir et eksklusivt preg. Naturstein tåler mye varme uten å ta skade. Kan leveres med ulike overflater som polert, mattslipt og børstet (satin). Alle overflater er lette å holde rene og pene med lite vedlikehold. Hygienisk og meget slitesterkt, noe som er viktig både på et kjøkken og bad.

Dersom du liker moderne design og du har gode lyskilder på kjøkkenet, så kan svart være en innertier for å skape det moderne og sofistikerte utseendet. Svart mot hvitt er også en tidløs kontrast.

Trykk på ønsket steinsort for å se et helt kjøkken.

Vi viser her noen av de mest populære lagerførte typene:

Steel Grey

Sort Granitt

Lundhs Emerald (Mørk Labrador)

Lundhs Blue (Lys Labrador)

Lundhs Antique (Labrador Antique)

Black Galaxy

KOMPOSITT - SILESTONE


NYHET! Sunlit Days by Silestone
Den første karbonnøytrale kolleksjonen fra Silestone.
Kommer i 5 solblekede middelshavstoner, inspirert av menneskelige verdier og en naturlig livsstil.
Kommer i følgende delikate farger Faro White, Cincel Grey, Arcilla Red, Cala Blue og Posidonia Green. Lekkert til både kjøkken og bad!


NYHET! Beauty Beyond Natural

Ethereal Collection by Silestone
Et enestående sprang fremover innen bærekraftig design, og innovasjon utviklet med Hybriq+ teknologi som tar konseptet med marmorerte farger til en ny dimensjon. Kommer i 4 vakre farge varianter.
Ethereal Dusk - Ethereal Haze - Ethereal Glow- Ethereal Noctis.
Sjekk bildeserien under og hent inspirasjon til å fornye badet, kjøkkenet eller DIY av yndlingsmøblet.

ALLE VÅRE FARGEMULIGHETER I SILESTONE -KOMPOSITT

KERAMISK - DEKTON

Dekton er et materiale laget under høyt trykk og høy varme. Har på grunn av sin produksjonsfremstilling et særdeles spesielt uttrykk. En rekke egenskaper som gjør den unik for inne og utendørsbruk. Den er svært bestandig mot ultrafiolette stråler, høy ripefasthet, flekkbestandig. Svært motstandsdyktig mot høye temperaturer (inntil 300 grader i 15 min.), egner seg godt på gulv og fasader og bestandig mot frost og tining. Dekton er ikke gjennomfarget (mønstret) så enkelte mønster vil få en jevn frontprofil med lik farge hele veien uten mønster. Dekton sin overflate blir til under selve prosessen. Behandles ikke etterpå som ved andre materialer. Derfor også begrenset utvalg av overflater/typer. Overflater som fremskaffes er ultra kompakt eller x-gloss (høyblank).

ALLE VÅRE FARGEMULIGHETER I DEKTON- KERAMIKK

Nyhet!! Dekton Moon, inspirert av måneskinnets varme farge.