materialvalg

Foretrekker du et naturlig materiale og mønster er naturstein et perfekt valg, mens ønsker du en renere fargetone og bredt utvalg av farger er kompositt og keramikk et godt alternativ. Valget er ditt. Vi lagerfører de mest brukte og kan derfor love rask levering. Andre typer og tykkelser på bestilling.

NATURSTEIN

Naturstein er et rent naturprodukt. Det er tidløst og varig. Gir et eksklusivt preg. Naturstein tåler mye varme uten å ta skade. Kan leveres med ulike overflater som polert, mattslipt og børstet (satin). Alle overflater er lette å holde rene og pene med lite vedlikehold. Hygienisk og meget slitesterkt, noe som er viktig både på et kjøkken og bad.

Trykk på ønsket steinsort for å se et helt kjøkken.

Vi viser her noen av de mest populære lagerførte typene:

Steel Grey

Sort Granitt

Lundhs Emerald (Mørk Labrador)

Lundhs Blue (Lys Labrador)

Lundhs Antique (Labrador Antique)

Black Galaxy

KOMPOSITT SILESTONE

Silestone er et sammensatt produkt med minst 94 % steinmateriale (kvarts). Med sine mange fargemuligheter finner du alternativer fra det tidløse til det mest trendy. Kompositt tåler ikke like mye varme som naturstein. Men ved normalt bruk, og begrenset varme vil man oppleve særdeles lang holdbarhet. Kompositt leveres med ulike overflater som polert, suede (mattslipt) og volcano. Det må nevnes at ikke alle farger leveres med alle typer overflater. Polert og suede overflate er lett å holde rene og pene med lite vedlikehold. Volcano overflate krever litt mer jobb å holde ren og pen med sin «rue» overflate. Hygienisk og meget slitesterkt, noe som er viktig både på et kjøkken og bad.

Trykk på ønsket steinsort for å se et helt kjøkken.​

Vi viser her noen av de mest populære lagerførte typene:

Blanco Maple 14

Eternal Callatta Gold

Charcoal Soapstone

Lagoon

Brooklyn

Eternal Emperador

KERAMISK DEKTON

Dekton er et materiale laget under høyt trykk og høy varme. Har på grunn av sin produksjonsfremstilling et særdeles spesielt uttrykk. En rekke egenskaper som gjør den unik for inne og utendørsbruk. Den er svært bestandig mot ultrafiolette stråler, høy ripefasthet, flekkbestandig. Svært motstandsdyktig mot høye temperaturer (inntil 300 grader i 15 min.), egner seg godt på gulv og fasader og bestandig mot frost og tining. Dekton er ikke gjennomfarget (mønstret) så enkelte mønster vil få en jevn frontprofil med lik farge hele veien uten mønster. Dekton sin overflate blir til under selve prosessen. Behandles ikke etterpå som ved andre materialer. Derfor også begrenset utvalg av overflater/typer. Overflater som fremskaffes er ultra kompakt eller x-gloss (høyblank).

Trykk på ønsket steinsort for å se et helt kjøkken.​

Vi viser her noen av de mest populære lagerførte typene:

Tundra Xgloss

Glacier Xgloss

Kelya

Korus

Sirius

Trilium