STRANDBERG STEIN

benkeplater

Lundhs/Morten Bakke

KJØKKEN

Kjøkkenet er et viktig rom i hjemmet ditt, det er her familien ofte spiser og snakker sammen. I dag kombineres kjøkken og spisestue veldig ofte. Så en investering i en flott benkeplate deles både med familie og venner. En god investering for trivsel og boligens verdi.


Bildegalleri

Muligheter og detaljer

Ved valg av vask og komfyrtopp så er det flere mulige løsninger man må ta stilling til. Vi har flere forskjellige leverandører som leverer forskjellige monteringsløsninger.

Overliggende vask/topp- Den enkleste og rimeligste måten og montere vaske/koketoppen på. Her vil man alltid ha en kant som ligger oppå benkeplaten.

Planlimt vask/topp- Det freses et spor i benkeplaten som vasken/komfyrtoppen legges ned i. Kanten på vaske/komfyrtoppen vil da være i samme høyde som benkeplaten. Veldig enkelt å holde rent.

Underlimt- Det lages et hull i benkeplaten som poleres innvendig og vasken blir limt på undersiden.

Underlimt/oppfrest- Lages på samme måte som underlimt men her freses vasken opp ca 15 cm i benkplaten slik at man får en tynnere synlig kant innvendig i vaskehullet.

Sømløs-Vasker fra Silestone og i granitt som er i samme materialet som benkeplaten. Det ser ut som vask og benkeplate er et stykke.

Rillefelt/avrenningsfelt- Her lages det avrenningsbrett og rillefelt i benkeplaten.

Her kan du se de ulike løsningene:

Oppkanter og bakplater

Kjøkkenet er det utsatte arbeidsområdet. Velg materialet som tillater enkel vask og renhold. Du kan velge samme materialet som benkeplaten eller en kontrast.

Oppkanter- fås i ulike størrelser. Gir en perfekt overgang fra benkeplate og vegg. Lett å holde rent. Se bildegalleri for ulike løsninger.


Bakplater- gir et eksklusivt preg på kjøkkenet. Ved å velge samme materiale på vegg som plate vil du få en unik helhet på kjøkkenet. Flaten trenger så og si ingen vedlikehold. De er enkle å holde rene og tåler sprut fra vann og fett fra matlaging m.m
Man kan velge plater som går fra benkeplaten og helt opp til overskapene, eller plate kun bak komfyren. Du velger akkurat det du selv ønsker. Se bildegalleriet for inspirasjon.

Bildegalleri:

VÅRE VASKER

Dette er noen av våre lagerførte vasker. Her finner du vasker for overpåliggende (nedfelt), planliming og underliming. (kan freses opp).

Våre lagerførte vasker

Blanco Andano 500-U (underliming)

 

Får disse også i andre størrelser

Blanco Andano 500-IF (Planliming og nedfelt)


Får disse også i andre størrelser

Blanco Claron 500-IF (planlimt) og 500-U (underlimt)


Får disse også i andre størrelser

SILGRANIT Vasker BLANCO SUBLINE 500-U og 500-F


Får disse også i flere farger og størrelser.

Vi anbefaler utfra erfaringer med tanke på pris/kvalitet vasker fra Nibu (Blanco).

KOMFYRTOPP

Om det ønskes planlimt komfyrtopp NB! må det kjøpes egne modeller beregnet for det. Hør med din hvitvareleverandør da Strandberg stein ikke lagerfører dette.

BAD

Benkeplater i granitt, kompositt eller keramikk gir badet ditt ett eksklusivt uttrykk. Med sine fantastiske egenskaper passer disse materialene perfekt som benkeplate, flis på gulv, dusjhylle eller hvorfor ikke lage hele dusjen, eller bare en dusjvegg i materialet. Vi lager det du ønsker på bestilling.

Vi har noen lagerførte benkeplater i 3 ulike standard størrelser til knallgode priser. Ta kontakt for mer informasjon.


Bildegalleri for inspirasjon