annet interiør

OVN OG PEISPLATER

Plate i naturstein er et vakkert og praktisk materiale under ovn eller rundt en peisomramning. Om man velger en glatt overflate vil den være særdeles lett og holde ren.

Bildegalleri

VINDUSBRETT

Vindusbrett i naturstein eller lignende er vakkert og veldig praktisk. Lett og holde rent om mann er uheldig og søler vann. Vindusbrett vil ha en god holdbarhet ved enkle midler.

Bildegalleri

SÅPEHYLLER

Flis på badet blir ofte brukt. Da kan det være praktisk og elegant med en innebygget såpehylle i veggen. Her kan man trygt plassere diverse produkter som hører hjemme. Ferdig såpehylle er enkel å montere og vil være lett å holde ren.

Bildegalleri

BORDPLATER

Bordplater i naturstein, kompositt eller lignende er dekorativt og praktisk. Praktisk i forhold til søl og lett å holde rent. Og veldig trendy.

Hva med et bord med gasspeis i midten for ute/innebruk? Design ditt eget og vi hjelper deg å få drømmen oppfylt så langt det er mulig

Bildegalleri

HYLLER

En hylle i naturstein, kompositt. Ikke bare en hylle men et dekorativt møbel.

Bildegalleri

KONTORMØBLER

Trivsel på kontoret skaper et godt arbeidsmiljø. Møbler laget av naturstein er et godt bidrag. Det er elegant og stilfullt samtidig som det gir et «solid» inntrykk.

Bildegalleri

BASSENGROM

Kanter og dusjvegg i Berganstein.

Bildegalleri